neděle 31. května 2009

NIGHT OF THE DEMONS

Tento horůrek z 80. let jsem sháněl velice dlouho a jelikož jsem ho nemohl vůbec nikde sehnat. Na konec se mi to ovšem podařilo a proto můžu dneska napsat pár řádků o tom zda to za takovou námahu vůbec stálo. S klidným srdcem a svědomím můžu prohlásit, že to za tu námahu stálo, ale všechno pěkně po pořádku.
O co vlastně v tomto filmu jde. Parta puberťáků si uspořádá na Halloween party v jednom strašidelném domě. Samozřejmě, že to je nejstrašidelnější místo v okolí s tajemnou a velice temnou minulostí. To ovšem naše partička ještě netuší co je čeká, že místo párty plné alkoholu a sexu na ně čeká pěkně nažhavená démonka, a že dům se pro ně stává smrtelnou pastí. Když jim konečně dojde v jakým jsou průseru tak už je ovšem pro většinu z nich pozdě. Je ještě nějaká šance na záchranu, nebo všichni zemřou a změní se v démony? Kdo chce znát odpověď na tuto otázku tak se bude muset na NIGHT OF THE DEMONS podívat sám. Určitě neprohloupí.
Co se týče masek démonů tak ty jsou jednoznačně parádní, ty se prostě povedli. Nádhera pohledět jelikož rozhodně nevypadají směšně. Nejlépe ze všech samozřejmě vypadá maska naší hlavní démonky Angeli. Ta prostě nemá chybu. Angela je prostě kus. Vypadá opravdu sexy a ty její kousky co provádí stojí opravdu za to- hořící ruce v krbu, její pomalé plížení temnými chodbami a hlavně ten její nezapomenutelný škleb. Ovšem její nejlepší číslo je rozhodně její sexy tanec se skvělím zakončením v podobě vykouslého jazyka. No prostě mazec. Kdo chce vidět její taneček tak ať klikne na tento odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=kMFqz9Av5_g



Zabití jsou povedená a celkem krvavá- od zlomení vazu až po vymáčklé oči. Každý si určitě přijde na své. Atmosféra je vynikající, je navíc dobře podtržena hudbou. Sám o sobě by už stačil jen samotný dům, který je opravdu skvělý, skličující a strašidelný a co teprve když se projeví skryté zlé síly . To je prostě mazec.
Night of the Demons je klasické béčko z 80. let. Najdete tu vše co v takovém béčku má být a co máme na béčkách rádi. Nudit se u něho rozhodně nebudete. Každý správný hororový fanda si tuhle hodinku a půl pořádně užije, když už ne k vůli ničemu jinému tak kvůli Angele určitě. Druhá polovina filmu určitě každého dostane a konec filmu už je jen taková třešnička na dortu a to doslova.



Žádné komentáře:

Okomentovat