pátek 5. června 2009

CO NÁS V BUDOUCNOSTI ČEKÁ A NEMINE

Do budoucna mám s tímto blogem velký plány. Jistě jste všichni zvědaví co vše chystám, proto jsem se rozhodl napsat tento článek o tom co plánuji do budoucna.
Můžete se těšit na článek o nejlepší sérií všech dob. Samozřejmě se jedná o sérii the Friday th. 13 o nejlepším a nejvýkonnějším zabijákovi všech dob. Každý hororový fanda ví, že řeč není o nikom jiném než o Jasonovi. Dále se můžete těšit na článek zabývající se vlkodlačím filmovým hororem.
Určitě se více zaměřím na 80. léta což bylo podle mě nejplodnější období hororu vůbec. Vždyť právě v 80. letech vznikly právě takové hororové série jako jsou Pátek 13., Halloween, Hellraiser či Noční můra v Elm Strett. Podle mě v této době vznikli ty nejlepší horory všech dob, které nebyli do dnes překonané.
Zaměřím se i na takové lahůdky jako je the Beyond, Páter Thomas, dům u hřbitova atd. To ovšem neznamená, že se budu zabývat jen horory doby minulé. Stoprocentně se budu zabývat i dnešní hororovou tvorbou. V nejbližší době se můžete těšit na Slither. Kdo je trochu zvědaví o co jde tak ať klikne na odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=JK1vY1md0fo
A to je pro zatím vše.