středa 13. ledna 2010

NOVÁ ANKETA, NOVINKY ZE SVĚTA HORORU

Je tu rok 2010 a jistě každého hororového fandu zajímá na co se může těšit v roce 2010. Tento článek se nebude věnovat remakům, jelikož jich bude příští rok opravdu hodně tak jim budu věnovat samostatný článek.
Tento rok nás čeká několik opravdu zajímavých hororů, které si určitě zaslouží naší pozornost.

Můžeme se těšit na třetí díl výborného norského slasheru COLD PREY: BEBINNING určitě se máme na co těšit. Na netradiční trailer se můžete podívat zde.http://www.youtube.com/watch?v=tOZ8stt21r8

O návrat se pokusí i hororový veterán John Carpenter s THE WARD, děj by se měl odehrávat v blázinci a atmosférou by měl připomínat jeho starší díla. No uvidíme jak se Carpimu jeho návrat podaří, já věřím že to Carpimu vyjde.

Dočkáme se i pokračování atmosférické upířiny 30. DAYS OF NIGHT , mělo by jít o přímé pokračování tak jsem zvědav.

DAYBREAKERS je další upířina na kterou se můžete těšit a to dokonce už tento měsíc a podle traileru to bude maso http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo Tomu komu už je špatně z nynějších sračkoidních hitů typu Twiling Now Moon je tato upířina jasnou volbou.

NIGHT A FOG není to tak dlouho co tu byl Dead Snow kde se skupina puberťáků utkala s SSzombies a čeká nás další Nazizombiárna tentokrát odehrávající se za 2. světové války. Jsem opravdu napnut jaký masakr nás čeká.

No a dočkáme se i českého slasheru ČEPELE SMRTI. Určitě bychom měli tomuto zástupci českého hororu šanci už jen proto, že hororů z naší domoviny moc není.

Žádné komentáře:

Okomentovat