sobota 27. března 2010

THE TOXIC AVANGER

Společnost TROMA je v dnešní době mezi hororovými fanoušky pojem i když jak se může zdát tak nejlepší léta má za sebou. Společnost která točí filmy toho nejtěžšího kalibru plné hromad naděr, litrů krve a kilometrů vyrvaných střev a velkou roli v nich hraje toxický odpad a následná mutace v každém druhém filmu. Společnost TROMA jednoznačně zkouší u diváků co je schopen snést. Společnost v roce 1974 založili Lloyd Kaufman a Michael Herz a tak vznikla přímo továrna na úchylárny toho největšího kalibru například Atomové gymnázium, Den matek, Tromas War, Terror Firmer a samozřejmě the Toxic Avenger.

Děj se odehrává v městečku Tromaville kde se nachází největší skládka toxického odpadu a městečko je skrz na skrz prolezlé zločinem. No a právě v takovém městečku žije náš hlavní hrdina Melvin čistič WC, který se jednoho dne nešťastnou shodou okolností vykoupe v sudu toxického odpadu a tím se změní v super hrdinu, toxického mstitele před kterým si nemůže být žádný zločinec jistý. Toxický mstitel rozpoutá nemilosrdnou válku se zločinem a pomalu, ale jistě proměňuje městečko v místo klidu a míru.
Toxický mstitel je vlajková loď společnosti TROMA a všech úchyláren této společnosti. Ano tato šílenost stvořila nového superhrdinu toho největšího kalibru TOXIHO. Toxi odporně znetvořené monstrum, které má neuvěřitelně obrovskou sílu a jako zbraň používá mop s kterým dokáže doopravdy divy. Neřádstvo všeho druhu trhá, drtí a rozmaširovává mopem. Nevybírá si a prostě ničí vše špatné od pouličních grázlů přes maniakální puberťáky přejíždějící autem malé děti až po mafiány. No prostě má práce nad hlavu, ale jistě si s tím se vším poradí.

Film je plný šíleností od přejíždění malých dětí a jejich focení až po trhání střev a nebo grilování za živa. Jednoznačně se jedná o šílenost první kategorie která není pro každého, ale v žádném případě by neměla minout žádného fandu hororu a obzvlášť toho kdo si u podobných filmů chrochtá blahem.

HODNOCENÍ:
V každém případě se jedná o 100% zábavu pro všechny maniaky. Toxický mstitel se stal ikonou šíleností a společnost TROMA se vryla tímto zářezem všem do paměti, protože něco takového se opravdu jen tak nevidí. Hnus, sliz, střeva nic jiného v tom nehledejte. Jedná se skutečně o zábavu bez hranic, není proto divu, že nezůstalo jen u jednoho dílu, ale že následovali ještě tři pokračování. Stoprocentní zábava se rovná 100% hodnocení.

2 komentáře:

  1. Aw, thiѕ was an inсredibly nice post.
    Taking the time anԁ aсtual effoгt tо make a really good article…
    but ωhat can I say… I hesitate a lot and neѵer seem to get anythіng
    donе.

    Ηеre iѕ my webρаge iphone repair malaysia
    Here is my site :: iphone repair malaysia

    OdpovědětVymazat
  2. Oh my goodness! Inсreԁible article ԁuԁe!

    Маnу thanks, However I am experienсing
    difficultіes with yоuг RЅS. I dοn't understand the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else getting identical RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

    Look into my homepage - iphone kl

    OdpovědětVymazat