neděle 19. září 2010

NA CO SE MŮŽEME TĚŠIT V ČESKÝCH KINECH

Dlouho jsme tu neměli žádné info na co se můžeme těšit z hororové filmové tvorby v našich kinech a to je opravdu škoda, protože do konce roku nás čeká opravdová záplava.
Už v září se můžeme těšit na další díl ze série Residentu a to RESIDENT EVIL:AFTERLIFE.
V říjnu se můžeme těšit rovnou na tři filmy našeho milovaného žánru a to: PIRANHA 3D, REKJAVIK a PARANORMAL ACTIVITY 2 takže celkem nabušený měsíc. Z toho minimálně Piranha 3D a Paranormal activity 2 stojí za pozornost a tak by žádný správný hororový fanda neměl váhat vyrazit do kina. Piranha 3D jsem už měl možnost vidět a jedná se opravdu o pořádnej mazec přesně v Ajově stylu. Prostě fantazie a jasná volba.
No a listopad je stejně nadupanej jako říjen a můžeme se těšit na NEBOJ SE SAMOTY, SAW 3D a THE DEVIL. V tomto případě se jedná opět o pěknou dávku filmové hrůzy a výběr na co jít a nejít bude opravdu těžký, protože podle traileru budou všichni tři stát za to. Takže abych to shrnul tak nás do konce roku v našich kinech čekají docela velké hororové hody a je jen na každém z vás čemu dáte přednost, zda krvavým hodům, či atmosféře, ale každý si jistě vybere.
Tady je moje TOP 3 co byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Žádné komentáře:

Okomentovat